Ledige tider – Book online eller ring på 23 23 23 09 🖤

Dato

Hvad er balayage hår?
Balayage hår - My Hair Studio Aalborg

Balayage hår er en af de mest populære hårfarver “as we speak”. Vi får mange efterspørgsler på denne flotte farvebehandling hver dag. Rigtig mange piger er faldet for dette naturlige look, og vil gerne have det lavet i deres eget hår.

Grundteknikken i balayage hår er, at man “tegner” eller maler lyse striber direkte på håret. Det gøres i fri hånd, for at lave et naturligt og lidt tilfældigt spil i håret, som skal få det til at ligne, at solen har bleget det.

Fordelen ved balayage hår

Balayage hår kan faktisk minde lidt om det hår, som mange piger kan huske fra de var små. Her var bunden oftest mørkere end spidserne, da solen gennem tiden har lysnet det lange hår og givet et naturligt spil. En af fordelene ved balayage hår er, at man i modsætningen til almindelige reflekser, ikke behøver at besøge frisøren så ofte. Den naturlige bund må nemlig gerne gro et godt stykke, uden at det gør noget. Ved almindelige reflekser vil man ofte opleve, at der med tiden kommer en skarp kant, som siger “farve tak” :) Det er også en af grundende til, at balayage hår er så populær.

Mange varianter af balayage hår

Balayage kommer i mange forskellige varianter. Man kan fx have en helt mørk bund som ender ud i helt lyse spidser, eller måske en karamelfarvet bund med lyse spidser, som det ses på billedet herunder. Teknikken er den samme, det er blot farverne der varierer.

Book tid

Hvis du gerne vil have rådgivning omkring balayage hår, er du mere end velkommen til at ringe herind på tlf.: 23232309. Hvis du allerede har besluttet dig, og gerne vil booke en tid, kan du gøre det telefonisk eller booke tid online. Vi ses i salonen!

Book tid her

FLERE
nyheder