Ledige tider – Book online eller ring på 23 23 23 09 🖤

Dato

Hvilken frisure skal jeg vælge?
Hvilken frisure skal jeg vælge? Frisurevejledning ved My Hair Studio

Nu skal det være! Du har endelig besluttet dig for, at der skal ske noget nyt med dit hår. Du har måske allerede bestilt tid hos frisøren, men pludselig melder tvivlen sig, for hvilken frisure vil egentlig klæde dig bedst?

Måske kan vi hjælpe dig på vej i din beslutningsproces. Et af de bedste udgangspunkter for at vælge frisure er at tage udgangspunkt i, hvad der klæder din ansigtsfacon.

Frisure til forskellige ansigtsformer

Frisure kort hår

Korthårsfrisurer egner sig godt til dig med en rund ansigtsform. Kendetegnet ved en rund ansigtsform er fyldige kinder, et rundt hageparti og en rund pande. Det klæder den runde ansigtsform med fylde på toppen af hovedet. Det gælder både, når du sætter håret, og når du får det klippet hos frisøren. Fylden på toppen får dit ansigt til at virke smallere. Til gengæld skal du forsøge at undgå pandehår, da det kan få dit ansigt til at virke bredere, end det er. En anden frisure til kort hår, som ofte hitter er pagehår. Kort pagehår er typisk kendetegnet ved at være klippet lige over ved hagen.

Frisure mellemlangt hår

Frisurer i mellemlangt hår klæder oftest dig, der har en firkantet ansigtsform. Kendetegnet ved en firkantet ansigtsform er, at pande og kæbeparti har nogenlunde samme bredde. Hvis det er tilfældet for dig, vil kort eller mellemlangt hår klæde dig bedst. Det vil være en fordel, at undgå pandehår, da det kan være med til at fremhæve din firkantede ansigtsform. En af de frisurer, der klæder mellemlangt hår, er en lang page. Kendetegnet ved den lange page er at den, modsat den korte page, går til skuldrene. Den lange page er meget alsidig, og er ideel for dig, der ikke tør vove springet med en kort page.

Frisure langt hår

Langt hår klæder typisk dig med den ovale eller hjerteformede ansigtsform. Hvis du har en hjerteformet ansigtsform vil din pande være bredere end dit hageparti. Kan du nikke genkendende til beskrivelsen, vil det være bedst for dig at undgå frisurer, der fylder for meget i siderne. Derimod er det en god idé med lidt længde i håret og fylde ved hagen, som kan skabe balance i ansigtet. Har du en oval ansigtsform kan du stort set bære alle frisurer, da den ovale ansigtsform er kendetegnet ved at være meget harmonisk. Du kan derfor både gå efter at være korthåret eller langhåret, og uanset om du krøller eller glatter dit hår, vil det oftest klæde din ansigtsform.

Hair extensions

Hvis du er en af dem, der går med drømmen om langt hår, men ikke selv er i stand til at gro det, kan du få lidt ekstra hjælp med hair extensions. Hair extensions er ægte hår, som påsættes dit eget. Der findes mange forskellige metoder, som man kan anvende. Derfor anbefaler vi, at du tager en snak med en frisør eller en fagkyndig extensionist om, hvad du ønsker at opnå med håret.

Læs mere om hair extensions

Book tid hos My Hair Studio

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig på tlf.: 23232309. Hvis du allerede ved, hvad du gerne vil booke tid til, kan du også booke online hos os.

Book din tid her

FLERE
nyheder