Ledige tider – Book online eller ring på 23 23 23 09 🖤

Dato

Få påsat hair extensions hos Salon Nordic

Vil du gerne have langt og lækkert hår, men hverken tid eller lyst til at vente på, at håret gror den længde, du ønsker?

Det kender vi alt for godt! Heldigvis er der hjælp at hente. Hos Salon Nordic elsker vi nemlig langt hår, og vi er eksperter inden for hair extensions. På ingen tid kan du gå fra at være korthåret til at være langhåret med påsætning af hair extensions.

Hvem egner hair extensions sig til?

  • Hair extensions er for dig, der gerne vil have længere hår nu og her, eller som bare gerne vil opnå ekstra fylde i håret.
  • Er du gravid, og oplever du, at du mister en del af dit eget hår under graviditeten, kan du med fordel få påsat hair extensions for at få fylden tilbage i dit eget hår igen.
  • Har du været igennem et længere sygdomsforløb, hvor du har tabt en stor del af dit hår, kan hair extensions være med til at skjule hårtab.

Hvordan påsætter man hair extensions?

Der er mange forskellige måder, man kan påsætte hair extensions i dit hår. Hos Salon Nordic tilbyder vi fire metoder til påsætning af hair extensions:

  • Flette metoden er påsætning af en hårtrense, som vi syr tæt ind til din hovedbund i en vandret fletning. Metoden er meget skånsom og nem at aftage igen. Hvis du har normalt til kraftigt hår, vil denne metode fungere bedst for dig.
  • Tape metoden er hair extensions på tape, hvor to tapebaner lægges sammen som en sandwich om dit eget hår. Metoden fungerer godt til dig med tyndt hår.
  • Hot Fusion metoden er små totter hår, som varmes fast ved hjælp af varm keratin. Metoden er meget holdbar og skjules nemt.
  • Cold Fusion metoden er små totter hår, som sættes på dit eget hår ved hjælp af små micro ringe. Metoden er yderst skånsom, og nem at genpåsætte.

Book tid til påsætning af hair extensions

Du er altid mere end velkommen til at ringe til os for at booke tid til påsætning af hair extensions eller for at snakke med os, hvis du har spørgsmål. Vi kan kontaktes på tlf.: 23232309.

Du kan også bestille tid til at få påsat dine hair extensions online.

Book din tid her

Hvor kan jeg købe hair extensions?

Hos Salon Nordic samarbejder vi med Myextensions.dk, som i bogstavelig forstand ligger lige ved siden af frisørsalonen. Derfor har vi adgang til et kæmpe sortiment af hair extensions i næsten alle slags farver og metoder. Det giver frisørerne en unik mulighed for at vælge den HELT rette farve til dig, når du skal have påsat hair extensions.

Hvis du er interesseret i selv at købe hair extensions uden at få dem sat i, er det heller ikke noget problem. Du kan købe dine hair extensions hos Myextensions.dk.

Køb hair extensions

Skader hair extensions mit eget hår?

Nej, hair extensions skader ikke dit eget hår, så længe du sørger for, at det er en uddannet og professionel frisør og/eller extensionist, som påsætter dine hair extensions. Det er vigtigt at den person, der påsætter håret ved, hvordan man gør det korrekt. Derudover har det stor betydning, at du vedligeholder og plejer dine hair extensions. Det gør du ved at rede håret regelmæssigt med en god børste. Vi anbefaler, du bruger Tangle Teezer til at børste dine extensions, da denne børste er meget skånsom. Børsten glider nemt hen over din hovedbund, og skåner dine hair extensions uanset hvilken metode, du har i håret. Det er også vigtigt, at du bruger de rette produkter i håret, da det forlænger dine extensions levetid, og du får følelsen af et sundere hår.

Vi anbefaler en plejeprodukter fra Maria Nila til vedligeholdelse af dine hair extensions.

Køb plejeprodukter her

Før og efter billeder af påsætning af extensions hos Salon Nordic

Book tid til påsætning af hair extensions her

FLERE
nyheder