Ledige tider – Book online eller ring på 23 23 23 09 🖤

MØD VORES EKSPERTER

Kom tættere på det kreative team
bag MY HAIR STUDIO

Om MY HAIR STUDIO

Vi går højt op i kvalitet og har derfor valgt at arbejde med nogle af de bedste systemer og produkter i branchen for at kunne garantere et perfekt resultat hver gang. Vi tilbyder behandlinger indenfor hårfarvning, reflekser, klipning, hair extensions, parykker og opsætning. 

På trods af den høje standard, har vi alligevel valgt at vores priser ikke skal afspejles i dette. Vi vil gerne være en af Aalborgs bedste saloner, men også til en fair pris. Vi glæder os til at forkæle både dig og dit hår!

Sabrina - Frisør ved My Hair Studio

Sabrina

Frisør

Sabrina har været en del af teamet siden december 2015. Hun brænder især for at trylle med hair extensions og store forvandlinger. Og så er hun vores helt egen specialist i farvekorrigeringer.

Julie

Frisør

Julie har siden september 2023 været en del af holdet hos My Hair Studio. Julies frisørhjerte banker ekstra hårdt for at lave smukke farveforvandlinger med balayage-teknikken samt både herre- og dameklip.

Josefine - Frisør ved My Hair Studio

Josefine

Frisør

Josefine blev en del af vores frisørteam i august 2019. Josefine elsker især, når hun får mulighed for at udfolde sin kreativitet med de helt store hårforvandlinger.

Maiken - Frisør ved My Hair Studio

Maiken

Frisør

Maiken har siden november 2019 været en del af vores frisørteam. Maiken brænder især for at trylle med lyse reflekser, balayage og hair extensions.

Amalie - Frisør ved My Hair Studio

Amalie

Frisør

Amalie har været en del af My Hair Studio-teamet siden september 2021. Især de helt store hårforvandlinger banker Amalies frisørhjerte ekstra meget for. 

Izzah

Frisør

Izzah har været en del af teamet siden april 2023. Hun brænder især for klip og farve – og så tør vi godt kalde hende for lidt af en “blondespecialist”.

Nicole

Butik & kundeservice

Nicole startede hos os i maj 2023. Hvis du skriver til os eller besøger vores butik, vil du ofte være heldig at møde Nicole, som står klar til at vejlede dig.

Emma - Kundeservice ved My Hair Studio

Emma

Butik & kundeservice

Emma har været en del af teamet siden april 2022. Emma er knivskarp indenfor kundeservice, og det er ofte hende du vil møde i butikken, eller hvis du skriver til os.

Cate - Indehaver af My Hair Studio

Cate

Indehaver

Cate er indehaver af My Hair Studio og Myextensions. Hun startede webshoppen Myextensions i 2009, og åbnede i 2012 sin egen butik med salg af hair extensions og tilbehør. Frisørsalonen My Hair Studio åbnede dørene den 1. november 2013.