Ledige tider – Book online eller ring på 23 23 23 09 🖤

MØD VORES EKSPERTER

Kom tættere på det kreative team
bag MY HAIR STUDIO.

Om MY HAIR STUDIO (tidl. Salon Nordic)

Vi går højt op i kvalitet og har derfor valgt at arbejde med nogle af de bedste systemer og produkter i branchen for at kunne garantere et perfekt resultat hver gang. Vi tilbyder behandlinger indenfor hårfarvning, reflekser, klipning, hair extensions, parykker og opsætning. 

På trods af den høje standard, har vi alligevel valgt at vores priser ikke skal afspejles i dette. Vi vil gerne være en af Aalborgs bedste saloner, men også til en fair pris. Vi glæder os til at forkæle både dig og dit hår!

Sabrina

Frisør

Sabrina har været en del af vores team siden december 2015. Hun er udlært hos Team Rønnow i Sæby, hvor hun efterfølgende arbejdede i 4 år. Sabrina er både tilknyttet My Hair Studio og Myextensions, hvor hun påsætter extensions og udfører frisørbehandlinger.

Majbritt

Frisør

Majbritt er udlært frisør hos Frisør Landor i Nørresundby, hvor hun efterfølgende var ansat i 9 år. Siden juni 2016 har Majbritt været en del af teamet i My Hair Studio og Myextensions. Majbritt er en erfaren og teknisk dygtig frisør, med stor ekspertise indenfor klippeteknikker og teorien bag.

Josefine

Frisør

Josefine blev i 2016 færdigudlært frisør ved MM Klip i Hadsund. Hun har siden august 2019 været en del af My Hair Studio og Myextensions-teamet, hvor hun både udfører frisørbehandlinger og påsætter hair extensions.

Maiken

Frisør

Maiken blev færdigudlært frisør hos Team Rønnow i Sæby i 2014, så hun har allerede en del års erfaring i faget. Maiken har siden november 2019 været en del af My Hair Studio og Myextensions, hvor hun både udfører extensions- og frisørbehandlinger.

Line

Kundeservice

Line startede hos My Hair Studio og Myextensions i maj 2021. Hun har +10 års erfaring i frisørbranchen, og har derfor en masse nyttig viden, til at kunne guide vores kunder. 

Tonja

E-commerce / Salgselev

Tonja har siden juli 2019 været elev hos Myextensions, hvor hun er med til at passe butikken og webshoppen. Hun er også en del af support-teamet, så hvis du ringer eller skriver til os, står hun klar til at hjælpe.
Cate My Hair Studio

Cate

Indehaver

Cate er indehaver af My Hair Studio og Myextensions. Hun startede webshoppen Myextensions i 2009, og åbnede i 2012 sin egen butik med salg af hair extensions og tilbehør. Frisørsalonen My Hair Studio (tidl. Salon NORDIC) åbnede dørene den 1. november 2013.

Camilla

Marketing Manager

Camilla holder til på vores kontor, hvor hun står for markedsføringen af My Hair Studio og Myextensions på sociale medier og drift af vores hjemmesider.

Cecilie

Grafisk designer

Cecilie har været ansat hos Myextensions siden november 2019. Hun er uddannet grafisk designer og står for vores grafiske look både online og offline.