Ledige tider – Book online eller ring på 23 23 23 09 🖤

Dato

Gråt hår og grå hårfarve er et hit!
Shampoo til grå hår

Gråt hår hitter mere end nogensinde før, og det er ikke den farve der gror ud på naturlig vis, men den der bliver farvet grå.

Instagram, pinterest og facebook strømmer i billeder af smukke piger med de mest fantastiske grå hårfarver og det har vi kunnet mærke i salonen. Normalt plejer vi at dække grå hår, men nu skal det fremhæves!

Man skulle tro, at det er en meget nem opgave at lave en flot grå hårfarve. Men det kræver en del teknisk erfaring og en dygtig frisør, for ikke at ende med en forkert farve som i værste tilfælde kan blive grøn.

Hvordan farver man håret gråt?

  • Det første og vigtigste step er, at få håret lysnet helt ned til en næsten hvid farve, så håret ikke er gult eller gyldent. Hvis håret er gult, så vil den grå farve nemlig ende med at blive GRØN! Og det er desværre ikke kommet på mode endnu ;)
  • Et godt råd når man skal afblege et hår er, at bede frisøren om at bruge Niophlex i blandingen, så dit hår ikke tager for meget skade.
  • Herefter skal den rigtige farveblanding findes, så man opnår netop den grå hårfarve man ønsker. Grå er nemlig ikke kun én farve, men kommer i rigtig mange nuancer. Så det er vigtigt at få snakket med din frisør, så i er enige om slutresultatet.

VOILA!! Så blev dit hår gråt!

Hvis du vil booke en tid til “gråt hår” hos vores dygtige frisører, så kan du gøre det online via vores bookingsystem.

Book din tid her

Shampoo til gråt hår?

Mange efterspørger en shampoo til gråt hår, som kan bruges til at holde farven ved lige. Indtil nu, har man kunne købe silver shampoo (også kaldet lilla shampoo), som kan give et gråt/kold silver look. Den er dog ikke så velegnet til den nye granny grey hårfarve og derfor er der kommet et nyt produkt på markedet.
Maria Nila har lanceret et produkt ved navn Colour Refresh. Denne Colour Refresh et en pigment creme, som fåes i mange forskellige farver, heriblandt GRÅ!
Den er fantastisk til at indfarve eller opfriske en grå hårfarve, da den kan tilføres i din shampoo, balsam eller hårkur. Så kan du slå to fluer med ét smæk – vask sit hår og opfrisk din farve. Dét er smart!

Du kan købe den grå “skyllefarve” fra Maria Nila på webshoppen hos Myextensions.dk.

Køb Maria Nila hårfarve

Shampoo til grå hår Grå hårfarve

Grå hår Gråt hår

FLERE
nyheder